V. HunDeszt Pálinkaverseny - Tájékoztató

 

 

Tisztelt Nevező!
 
A Magyar Szeszipari Szövetség és Terméktanács ötödik alkalommal hirdeti meg a HunDeszt Nemzeti Pálinka- és Nemzetközi Párlatversenyt.
Felhívom szíves figyelmét, hogy az elmúlt évekhez képest szakmailag korszerűsítettük a bírálati rendszert és az ellenőrzésre is nagyobb hangsúlyt fektetnek a szervezők.
Kérem, figyelmesen olvassák el a Versenyszabályzatot, valamit a Felhívást – ezeket mellékelem, mielőtt kitöltik a Jelentkezési lapot, amelyet szintén csatolok.
A jelentkezési lap is megújult, egy pályázónak csak egy jelentkezési lapot kell kitöltenie, ezen tüntetheti fel az összes benevezni kívánt terméket. Felhívom a figyelmet, hogy a jelentkezési lap minden rovatát pontosan kell kitölteni, mert az ezen
megadott adatokat használjuk fel a bírálatkor és a versennyel kapcsolatos széles körű kommunikációs tevékenységek során is!
A jelentkezési lap alján található egy soros nyilatkozat arról, hogy a szabályzatban foglaltakat a nevezők magukra nézve kötelezőnek ismerik el, s azokat pontosan betartva
adják meg az adatokat és küldik meg a mintákat a megadott módon és határidőre! Felhívom a figyelmet arra is, hogy a minták beküldésével kapcsolatos szabályokat beküldési határidő, mennyiség, palackok mérete feltétlenül és pontosan be kell tartani, ellenkező esetben a szervező bizottság nem fogadja el a beküldött mintát, ezzel a nevezés is semmisnek tekinthető.
A jelentkezési lapot kérjük, hogy szíveskedjenek lehetőleg elektronikus úton megküldeni, ezzel sokat segítenek az – egyébként meglehetősen bonyolult – adminisztráció hibátlan, pontos elvégzésében. A jelentkezési lap kitöltésénél, ha a rendelkezésre álló sorok kevésnek bizonyulnak "sorok beszúrása" paranccsal bővíthető, kinyomtatni, aláírni nem kell, az e-mail elküldésével a felelősségvállalás egyértelmű.
Kérjük – és javasoljuk – a nevezőket, hogy a benevezett italokról küldjenek elektronikus formában fotót, amelyeket a rendezvény honlapján és a kommunikációban (eredményhirdetés után) fel tudunk használni. Ez nagyban segítené a fogyasztókat, hogy az üzletekben felismerjék a kiváló termékeket.
A meghatározott (írásos) nevezési határidőt azért is fontos betartani, mert a rendezvény teljes költségvetése, a bírálattal kapcsolatos eszköz és humán erőforrás igény felmérése a verseny zökkenőmentes és korrekt megszervezésének ez a legfontosabb adata! A mintákat természetesen a megadott leadási határidőre várjuk.
Még egyszer kiemelve a legfontosabb határidők-időpontok:
Nevezés: 2009. december 10. (az eddig leadott jelentkezések nevezési díját még decemberi teljesítéssel számlázzuk, ezt követően pedig 2010. januári teljesítéssel.)
Mintaleadás: 2010. január 11. 16 óra (MSZSZT, Bp., IX. Soroksári út 26.)
Laboratóriumi vizsgálat: 2010.
január 12-től
Bírálat
: 2010. január 28-29-(30)
Eredményhirdetés: 2010. február (egyeztetés alatt a pontos nap)
Mindenkinek sok sikert kívánok, remélem, hogy nagyon sok szép ital érkezik a versenyre!
Kérdéseikkel, észrevételeikkel forduljanak a Szövetségben Sántics Klárához, vagy a verseny levezető elnökéhez Panyik Cilához, vagy a szervezésért és előkészítésért felelős Zsibrita Ildikóhoz.
 
Üdvözlettel:
Halász
Róbert                                                
igazgató


--
Zsibrita Ildikó
20/326-0964

szervező